Idag har jag bara latat mig...igen..
Legat och kollat film och tv... skönt!
Ska nog åka ner till Mallan ikväll och kika lite mer film.... hon har varit så duktig och pluggat hela helgen så hon behöver lata sig lite nu...

kallt är det också.. frrr...fryser!!

hej och hå!!
bloglovin
Nu är jag hemma i Ludvika för att fira jul... tog ledigt 2 veckor för att verkligen hinna umgås med alla..Men det var kanske lite onödigtt märker jag nu..

Har hänt ganska mycket men ändå väldigt lite på senaste månaderna...
Men jag har blivit kär, det är en bra grej, en mycket bra grej...men nu är jag i liknande situation igen.... träffas 2 veckor, inte träffas 2 veckor, träffas 2 veckor ..osv... han jobbar borta.. men men sånt man får ta!
Jag är iaf glad...mycket glad att jag träffat honom... finns ingen rarare!
Mår bra med honom!

Jag lär ta itu med skilsmässan, det blir det stora projektet 2008. Özkan lär ju inte hjälpa mig så jag får kirra det själv! Men men det kommer förhoppningsvis ordna sig. Men hade varit betydligt mycket lättare om man kunde få en liten hjälpande hand av honom.

Julafton närmar sig och det känns faktiskt inte... iof är det jäkligt kallt här i Ludvika så på det sättet känns det mer juligt här än i Göteborg.. men julglädjen fattas...jullugnet...  inget är som förr... julen är död skulle jag vilja påstå.
Nästa år ska jag helt och hållet bojkotta jul och istället dra utomlands och ligga på stranden och glassa. inge mer julklappar eller träffa nära och kära... nej nej här ska det bli andra bullar... jag låter bitter men jag ser bara inte glädjen i det någe mer...  Men vem vet... det kan hända att det kommer när jag får se pojkarna sitta och leka med alla sina julklappar på juldagen.. får se får se!

Annars så rullar allt på... jobbar o så... fast blivit lite för lite jobb på senaste för prioriterat annorlunda.. men det ska det bli ändring på... får börja planera tiden lite bättre bara... annars kommer inte mitt konto må bra.


ja..ibland blir inte saker och ting som man tänkt sig.. men kanske är bäst så !

Puss och hej!
bloglovin

RSS 2.0


Avslutas 27/11 kl. 20.00