Igår var vi på ultraljud och fick se lille bebisen. BF blev flyttat till onsdag 26 november.
En livlig liten krabat och allt såg bra ut... Var en envis liten som ville ligga högt uppe och gömma sig, så jag fick gå upp och röra på mig lite .. tillslut la sig han/hon längre ner och vi fick några fina bilder=).. Bebis vinkade, gäspade och virvlade omkring med sina små armar. Det var helt otroligt att se det lilla hjärtat slå!
ultraljud
lillen

Sedan hälsade Jimmys mamma på för att få kika på bilderna och säga hejdå.

Och sen så var det kalas med tacos, tårta och fika. Liam var helt uppslukad av fotbollen på tv och satt i soffan och njöt. Mosters lilla prins!
soffpotatisen

I förrgår hade vi kalas hos Jimmys familj. Även då tårta och fika. Vi passar på att gotta ;) hehe.

Idag åker vi iväg till Borneo... och blir där 3 nätter. Sedan åker vi vidare till Bali.
Ska bli så himla skönt. Äntligen semester =)


Hoppas ni får det bra här hemma !

Hasta la vista!
bloglovin
Idag har jag varit ledig.. och Jimmy har jobbat hemma.. så jag har hjälpt honom några timmar med det... så nu är jag trött i huvudet.

Igår råkade jag tuppa av inne på apoteket 2 gånger. Det fanns sjuksköterska där (rätt plats att svimma på iaf) som tog hand om mig. Hade väldigt lågt blodtryck, därför jag tuppade av. Är nog dels p.g.a graviditeten som antagligen gjort att jag fått ännu lägre blodtryck (har lågt redan från början) och sedan var det nog så att jag druckit och ätit för lite igår.. och var väldigt stressad för allt strulade. Så det är ingen fara som tur är =) Men stackars Jimmy blev livrädd och trodde att jag skulle dö..Stackarn!!
Men vi hann få mkt gjort innan iaf. Så nu har vi mediciner, öronproppar, böcker, ännu mer after sun (var förra veckan och köpte massa solskydd, after sun, sommarkläder osv.) och även ansiktsstift, så vi inte bränner våra näsor, badbyxor till Jimmy och lite annat smått och gott. Vi är NÄSTAN redo för avfärd. Jimmy var också och bytte mina stödstrumpor så nu har jag rätt färg för att kunna använda dom på jobbet också.

Har resfeber men är även stressad över mycket. Vi måste hinna göra klart resten. Och oroar mig fortfarande för blodproppar och nu även för mitt låga blodtryck. Dessutom har det krånglat med våra försäkringar, men får hoppas att allt blir okej nu iallafall. Men det ska nog gå bra.


På fredag ska vi på ultraljudet, SPÄNNANDE, sen ska jag ha litet kalas med tårta =)

Nu sprang Jimmy ner och klippte sig så jag ska klä på mig så att vi kan åka och köpa skor till mig sen...


Ha en bra dag, i detta blåsiga vädret!
Johanna, tänker på dig!! Beklagar verkligen sorgen! Hoppas att du har det så bra du kan i detta läge. Kram!!

bloglovin

Senaste dagarna har varit ritkigt varma.... IGÅR VAR SÅÅ SKÖNT! SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

Jag och Jimmy klev upp kvart i 8 och fixade allt tråkigt.. tvätta, apoteket..köra in firmabil på tvätt och lämna tillbaka firmabilen...seeen.... åkte vi och åt mumsigt god sibylla mat i landvetter. Sen bar det av till Jimmys pappa och bror. Vi satt i solen och fyllde massa vattenkannor med vatten så att jimmys pappa skulle få solvärmt vatten till sina blommor=) . Sen kom Jimmys mamma också. Vi drack somrigt vatten (rabarber citron och massa annat som jimmys pappa odlat i). Sen gick vi de få stegen som krävs för att komma till en liten mysig sjö. Där nere var det MILJONER med grodyngel.. så roligt. De försökte mumsa på mina fötter när jag satt på bryggan och bada fötterna. Det hade kommit näckrosor i vitt och gult. Vattnet var ca 25 grader.
Wonderbart !!
Jimmy hoppade i och plaskade.. jag var dock för feg..
Vi gick upp och lata lite granna... sen blev jag sugen på att doppa fötterna igen.. och väl nere vid sjön... så fick jag mod... JAG HOPPADE I !! ÅRETS FÖRSTA DOPP... och det skedde i maj... duktig jag är... modig =)
Det var skönt!!
Efter plasket gick vi upp och åt grillat med jätte god couscous och sallad. Mums! Sen plockade vi rabarber och så gjorde Jimmys mamma rabarberpaj som vi åt.. också jätte mumsigt!
Igår var alltså en skööön sommardag!
Även fast jag är sjuk så höll jag mig pigg hela dagen.. blev krassligare under kvällen... hostan blev värre, snorigare och matt i kroppen...
Idag ska vi nog också ut och bada i sjöön=) dum som jag är... jag blir nog aldrig frisk :S Jodå... börjar känna mig bättre. Tack för mig !

Hoppas ni andra också har det gött i solen!!

kram på er

bloglovin

RSS 2.0


Avslutas 27/11 kl. 20.00