Nu sitter jag här i soffan helt ensam... sjuk!
Jimmy är i marstrand på konferens hela dagen, kommer nog hem vid halv 12-12 ikväll.
Solen strålar och studenterna sjunger utanför huset, och här sitter jag sjuk. Typiskt!
Vill vara ute i solen och ha det gött.. men men.. kanske imorgon =)

Igår köpte Jimmy ett Belly Belt till mig så nu ska jag nog kunna ha mina arbetsbyxor utan att få magkramper av trycket.. skönt!!

Snart, snart, snart åker vi... ska bli så SKÖNT..bara 15 dagar kvar=)
Och bara 14 dagar kvar tills vi ska på Ultraljud :) spännande att få se den lille!


Här är en liten bild på solstrålen Liam, mosters lille prins!
image6


Ha en bra dag!
bloglovin
Just nu är jag lite krasslig... snuvig och halsont. Får hoppas jag inte blir sjuk och trött.
Ikväll är vi bjudna på middag hos syster Nina och Marcus. Anna, Ante och Liam skulle också komma. Nice.

Börjar att oroa mig inför Bali resan nu. Allt från flygningen till värmen och maten. Är så orolig nu när man ska vara försiktig så att lillen/lillan inte får i sig nå bakterier. Och rädd för blodproppar under flyresan. Och har blivit så känslig för värme, redan!    Måste sluta oroa mig!!
Är bara 18 dagar kvar tills vi åker =). Lär köpa undervattenskamera klart och hålla tummarna för att min bikini ska hinna komma med posten innan dess. Och gå igenom alla mina olästa böcker så jag vet vilka jag ska ta med mig till mig och Jimmy.


Vi har ett berg med disk här hemma, så det är väl bäst att jag tar itu med det nu =S .

Ha en solig dag!.bloglovin
Nu var det ett väldigt bra tag sedan jag skrev något här, det fick jag höra av hanebanane idag. Så jag skärper mig och skriver några ord.

Det har hänt väldigt mycket på senaste tiden, senaste månaderna, men ändå väldigt lite.

Jag bor nu på Munkebäckstorget med Jimmy, sedan i januari. Jimmy har slutat jobba i Nigeria så han är i Göteborg hela tiden nu, skönt att slippa 2 veckor här och 2 veckor där perioder.
Jag jobbar fortfarande kvar på IKEA men jobbar inte så mycket efter att självscanningskassorna kommit och sommarperioden dragit igång, för det är väldigt få som betalar i vanliga kassor (det innebär mindre kassörskor) och det fina vädret gör att folk inte har sådan lust att gå inomhus och handla. Tråkigt när man får lönen men vad ska man göra... får väll ta och börja kika mig omkring efter annat jobb också, men svårt nu när man ska iväg under sommaren för då kan man inte söka något jobb som innebär att man måste vara tillgänglig den perioden vi inte är hemma. Synd men sant, får leta efter resan.

Ja just ja resan! Det är också nytt. Jag och Jimmy åker till Borneo och Bali från 14 juni till 4 juli. Vi landar i Kuala Lumpur och flyger vidare till Borneo för att vara där tre nätter ( ska för första gången bo på Hilton Hotel..haha). Hinner även med att fylla år på Borneo,hehe. Sedan flyger vi till Kuala Lumpur igen för att flyga vidare till Bali där vi blir i cirka 2 veckor. Det ska bli så underbart skönt.. vi ska bara sola, bada och lata oss.
När vi kommer hem hinner vi arbeta lite granna sedan åker vi upp till Kiruna för att gå på Liams dop (FÖR JAG HAR JU BLIVIT MOSTER OCKSÅ.... DEN 11 MARS KOM EN UNDERBAR LITEN POJKE MED NAMN LIAM TILL VÄRLDEN), vi blir där i 5 dagar. och dagen efter vi kommit hem så fyller Jimmy år så ska fira honom, om han har tur så får han kanske också den efterlängtade pannkakstårtan han drömt om sedan han var liten, men som han aldrig har fått..haha (OCH JOHANNA HANE FYLLER OCKSÅ ÅR SAMMA DAG... 22 JULI..HENNE FÅR VI INTE GLÖMMA =) ..)

nej nu ska jag ta och äta lite vindruvor.

PS. jag är förresten rök- och kaffefri nu =) jag är stolt över mig själv. och stolt över jimmy som är snusfri. DS.

ha det gött allihopa!
bloglovin

RSS 2.0


Avslutas 27/11 kl. 20.00