Nu är vi i vecka 39 (38+0).. räknar verkligen dagarna nu... känner mig som en valross, med massa kilon och sprickor överallt haha (det vill säga bristningarna..men låter lite mer fint med sprickor kanske).
Bebisen ligger väldigt trångt där inne...  Vi väntar och väntar nu... !
Vad är det som gömmer sig där inne ? Pöjk eller tös ?=)

Jimmy var helt utslagen idag efter jobb och innebandy så han har redan slocknat i sängen.. jag däremot sitter här och trycker i mig tacochips och dricker coca cola, väldigt nyttig av mig.

Skönt med fredag imorgon.. då är det ledigt för jimmy (efter han slutat jobbet vill säga) och vi kanske hinner fixa klart julklapparna och UMGÅS. Vardagarna går så snabbt och han jobbar ju så stor del av dagarna... känns lite ensamt hemma om dagarna.. men snart har jag bebisen också här så då blir det nog full rulle hemma, inte ensamt och tyst.

Nej nu ska jag fortsätta kika på Hells Kitchen...

Sov sött sen!!

bloglovin
Idag är det två veckor kvar till beräknad förlossning..men jag kommer nog gå över så man får väll räkna med ca 4 veckor istället. Men bebisen hade gärna fått komma ut nu, för nu är det ganska så jobbigt. Men den kommer när den är redo:P

I helgen var det farsdag, då var vi iväg med jimmys pappa,bröder och brorsson till jimmys farmor och åt middag. Första gången jag träffade henne faktiskt, även fast hon bor i Göteborg.. konstigt att det dröjt så länge men men... hon var iaf jätte gullig och go. Mysigt med god mat och efterrätt.. =)
Vi hann även med att handla lite julklappar (och farsdags present) i helgen.. så LITE mindre kvar att köpa nu iaf... men känns som att det borde börja bli klart nu ... vi har ändå hållt på ett tag med julklappshandlandet.. men men.. inte såå mkt kvar.. skönt!

Igår var vi en sväng till Landvetter och hälsade på jimmys far, mor och bror. Dumpade av sommardäcken där också... Jimmy var nämligen igår till verkstad och fixade vinterdäck, så det är fixat nu också.

Jag har även börjat lägga fram saker som vi ska ha med i BB-väskan..efter mkt tjat från Jimmy och resten av min familj.. men nu är det iaf på gång =) De tror att den ska ploppa ut när som helst, men så optimistisk är inte jag.. jag är mer realistisk och tror på att  jag kommer gå över tiden.
Råkade dra sönder fodret på bebbens vantar när jag skulle dra bort lapparna inifrån, så nu ska jag sätta mig och laga dem...

Ha en bra dag!!
Kram
packar bbväskan
bloglovin

RSS 2.0


Avslutas 27/11 kl. 20.00