hej hej!

Nu är det snart helg igen och då är Jimmy ledig, skönt!
Idag gick vi in i vecka 37 (36+0) och jag ligger på plus 20 kilo... eller VI ligger på plus 20 kilo.. =) 
Jag har börjat planera och inhandla saker så jag kan pyssla med scrapbooking, snacka om att följa strömmen, det är ju INGEN annan som pysslar med det just nu=) Men skojsigt!

Min fina lilla systersson Liam har växt en hel del... han springer runt i gåstolen och studsar och skrattar och pratar, världens goaste!

Liam i pappa Andreas famn.Liam i pappa Antes famn.. här är den populära gåstolen också med på bild.

Igår hade vi pannkakskväll... mumsigt värre!
Jag mumsar pannkakor

Nej nu ska jag börja plocka undan här lite..

Ha en fin dag!
bloglovin
Hösten är här, snart vintern... får hålla tummarna på en vit vinter.. men det är nog att ha för höga förväntningar, jag är ju trots allt i göteborg... Men hur som helst så längtar jag redan till jul, druckit över 10 liter julmust redan.. haha. Gött! Jimmy däremot är helt emot att tjuvstarta med julesakerna redan, så jag får dricka min must helt själv=) Vi har till och med hunnit köpa och slå in massa julklappar, har en känsla av att vi inte kommer ha så mycket tid för det sedan när bebisen kommer=)

Nu är vi i vecka 36 (35+0) så det är inte så länge kvar nu..  tiden går så himla fort. Jag har snart varit hemma i en månad, men så känns det inte, dagarna bara försvinner...     så nu är det alltså 34 dagar kvar till beräknad förlossning, så får se när den lill* kommer ut=) Var igår och kollade med ultraljud så att h*n ligger rätt, och h*n låg alldeles utmärkt, det är skönt! Så fin, och hjärtat slog så fint! Vi längtar så mycket!

Idag blir det en slö dag, som vanligt.. fast lär nog röja upp lite i köket också, vi bakade muffins igår kväll och det var inte den renaste processen... det är smet överallt och skålar och formar... hehe. Och Jimmy jobbar och ska sedan och spela bandy =)

Nej nu ska jag kika lite tv...

Ha det bra !

kram kram
bloglovin

RSS 2.0


Avslutas 27/11 kl. 20.00