Idag är en ledig latdag.
Jobbade i helgen, som var de sista tiderna på mitt vikariat. Nu är jag bara behovsanställd, så får se om jag får jobba något och hur mkt isåfall. Lär ju passa på så länge jag orkar att arbeta. Börjar bli ganska tungt vissa dagar för det är inte de bästa arbetsmomenten och miljön när man är gravid, hårt för kroppen (speciellt fötterna) och väldigt väldigt stressigt.

Har redan fixat klart en del saker för bebisen ... spjälsäng, byrå och lite kläder.. så har också Jimmys mamma köpt en barnvagn, täcke o kudde till vagnen, regnskydd o myggnät och däckskydd till vagnen, täcke o kudde till sängen samt en jätte söt nallebjörn..så himla rart av henne. Så nu känns det mindre stressigt, vi börjar ju få ihop en hel del saker och är fortfarande 3 månader kvar. Men det är tur att vi inte lämnar allt till slutet för jag blir så himla stressad bara av tanken på att man har mycket att fixa, samt att man kanske inte orkar ranta runt o shoppa på slutet så lika bra att få det gjort=)
Jimmy köpte även bältes-skydd för mig för han är så orolig att det ska hända något när jag/vi åker bil.

Ja.... annars så har det inte hänt så mycket mer... gått upp ca 12 kilo och är beroende av delicatobollar. Bebisen har disco nästan dygnet runt, och det är vi glada för , för då vet vi att pyret mår bra och slipper oroa oss=) Det börjar bli kallar ute, speciellt om kvällarna, då känner man av hösten.

Ha det så gött!!

kram kram

bloglovin

RSS 2.0


Avslutas 27/11 kl. 20.00