Bus

"När katten är borta dansar råttorna på bordet"

Lovina stod och pillade på pepparkakshuset och lyckades pilla bort två stycken minismarties. Jag säger till henne att hon inte får göra så och då försöker hon att stoppa tillbaka dem utan att lyckas. Det var ju duktigt av henne att försöka ställa allt till rätta.

När jag går ut ur köket i några sekunder och sedan kommer tillbaka så sitter hon under köksbordet och ser lurig ut. Jag kikar på pepparkakshuset men alla godisar är kvar. Konstigt...
Efter några minuter så tar jag mig en titt på pepparkakhusets omgivning.. Ja där var felet! Ena marsipantomten saknar numera sin chokladluva. En stor tugga är tagen på den största tomten... haha! Man kan ju inte annat än att skratta, luriga lilla Lovin!

bloglovin

Kommentarer
Postat av: Hanebanane

Haha söt-toka =)

2010-12-12 @ 21:58:39
Postat av: Ella

haha... ja, du sa ju att hon inte fick röra pepparkakshuset... ;-)gulligt ändå... olydig busunge, men gud så sött... de är inte dumma de små... ;-)

2010-12-13 @ 00:06:53
URL: http://cuteelliz.blogg.se/
Postat av: Petra

Haha - jag har faktiskt ställt upp huset ganska högt uppe - på gottebordet... men det är bara en tidsfråga innan Vincent drar fram stolen och "spanar in läget"...Men vad gulligt - och skönt att få skratta lite på morgonen!Kram och ha en skön lucia

2010-12-13 @ 06:38:11
URL: http://bloggen.willvin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Avslutas 27/11 kl. 20.00