Feber

Så himla typiskt!
Självklart ska någon bli sjuk när vi ska ut och flyga. Våran lilla tös har gått och blivit sjuk. Hon är nu inne på dag nummer 3 med hög feber. Igår låg hon och gnydde med 39,9 grader. Hon har aldrig förr varit så påverkad utav febern, den har aldrig varit riktigt så hög. Men denna gång slog den till ordentligt. Hon orkar knappt göra något. Vi får ge henne febernedsättande med jämna mellanrum och hon får ligga i bara blöjan så hon svalkas lite. Det som går ner är saft, saft och ännu mera saft. Så vätska får hon i sig iaf.
Inatt sätter vi oss och kör upp till Stockholm så jag hoppas verkligen att hon kryat på sig lite grann. Sedan väntar en flygning upp till Kiruna. Inge roligt att behöva sitta och resa i 12 timmar med 40 graders feber, men vad ska man göra? Avboka vår julresa upp till min familj? Känns inte aktuellt. Vi får göra det bästa utav situationen och förse henne med vätska och febernedsättande. Lite bra filmer att kika på i dvd:n kanske får henne att glömma bort febern för en stund.
Inte ens godis går ner, då är hon dålig!

Igår hade vi julfirande hos J's familj. Delade ut julklappar, åt och fikade gott. Trevligt var det! Det blir ju så här när familjerna bor på olika sidor av Sverige, man får fira flera gånger :)

Hoppas ni får en trevlig dag idag.
Trevlig fjärde advent!

bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Avslutas 27/11 kl. 20.00