Fuska

Fredagsmyset hann pappa J och Lovina med och sedan somnade Lovina sött innan jag hann komma hem. J låg med ryggvärk på soffan när jag kom hem. Några minuter med vibrerande massagegrejs på hans rygg och sedan fick jag lov att hugga i med måsten så jag får något gjort innan söndag och måndag.

Jag gjorde lite sockerpasta (igen) och fick till en bra färg till Pippis ansikte, den är ljus orange/beige och jag tror den duger till hudens färg. Ljusbrun och vit gjorde jag också. Får se hur allt detta grejjamojjande slutar. Känner lite ångest över att jag gav mig in på detta område, men är ju skoj att testa, så misslyckas jag är det inte hela världen.

Sedan började jag fixa och trixa med presenter och julklappar. Sortera vad som är vad och nu slår jag in för fulla muggar. Lovina kommer bli såå glad när hon öppnar alla presenter/paket. En massa Pippi prylar, Lego, böcker osv. Däremot så har hon frågat efter Kitty ägg i flera dagar nu så jag lär väll gå och köpa hem några Hello Kitty ägg till födelsedagen.

Fredag brukar betyda godis och sådant men icke sa nicke. Eller jo, jag tog en saffrans kaka men det tycker jag inte är farligt. Den var jag värd. Snart ska jag ta kvällens Noka och sedan hoppa i säng. Men får pyssla lite till med inslagningen så att det blir klart. Bäst att passa på när lillfian sover, annars kanske hon tjuvkikar.

Vinnaren av basplagget kommer imorgon (förlåt), har verkligen inte hunnit. Har nog lite för många bollar i luften just nu, erkänner det. Dumt av mig! Men vinnare kommer imorgon, håll ut.

Ska nog även ta och väga mig imorgon och se hur det går med Nokan för mig ;)

Kram på er! Natti natti

bloglovin

Kommentarer
Postat av: Petra

Haha - neh en kaka var väl inte så mycket fusk ;-)Uscha ja - ibland rasar sakerna ner över en så det är omöjligt att hinna med allt som man tänkt... jag skrev hos mig häromdagen just om hur svårt det är att prioritera - och att vissa saker - även om de inte är mindre viktiga måste vänta lite...Kram - och du - håller med dig om kläder på vintern - det är bara att bylta på och se glad ut ;-)

2010-12-04 @ 10:00:18
URL: http://bloggen.willvin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Avslutas 27/11 kl. 20.00