Misslyckat

Det var faktiskt första gången jag gjorde lussekatter ensam. Visst har jag bakat med mamma och så, men aldrig ensam. Och jag insåg att jag behöver öva, mycket! De blev inte så bra, men de var ju absolut ätbara. Men vad gjorde jag fel? Antar att jag gjorde dem lite för stora från början, men varför blev de så mörka? Hade dem inte så länge inne i ugnen och hela lussekatterna är ju inte mörka, bara där jag penslat med ägg. Tips någon?

bloglovin

Kommentarer
Postat av: leonora

de e ägget som får färg, penslade du på med pensel? ibland blir de för mycket "ägg" på vissa ställen, eller så har man dom lite för hög upp i ugnen..



KRAMAR leooo

2010-12-10 @ 17:16:23
Postat av: Elin

Sätt plåten ett hack längre ner, blir lite för varmt, därför blir det så troligtvis.

Testa att blanda i kesella, då ska de tydligen bli saftiga och goda :-D

2010-12-10 @ 19:00:52
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: Sara- Mamma till Yrla och Gravid

pensla med lagom ägg sen ha plåten i mitten av ugnen, sen ska man göra dom tunnare å mindre för dom sväller så dant i ugnen å när dom jäser :)

2010-12-10 @ 19:55:59
URL: http://mammatillyrla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0













Avslutas 27/11 kl. 20.00