Noka noka noka

Jag kom precis på att jag inte vägt mig nu på länge. Jag kör på med Noka'n som en självklart sak. Jag funderar inte ens på att jag går på diet. Eftersom jag faktiskt äter vanlig mat varje dag så har jag inte sug efter något. Eller jo, jag kan ha ett väldans sug efter en shake, bra va!?! Choklad, choklad, choklad... jag skulle kunna leva på chokladshakes ett bra tag.
Systeryster var snäll och åkte iväg igår och köpte två kartonger till mig (med 25% dessutom). Så nu blir skafferiet fullt med Noka igen. Börjar bli lite sugen på jordgubb också, så nästa gång får jag ringa och be dem ta hem lite jordgubb innan jag besöker dem.

Hur kommer ni andra Noka-människor att göra, kommer ni fortsätta med Noka under julen? Hur många mål planerar ni att byta ut? Och hur står ni kilomässigt nu? Förlorat mycket i vikt? Vore roligt att få höra hur det går för er andra.

När min förkylning har släppt lite ska jag testa en ny träningsmetod... Zumba! Som jag hade turen att kamma hem hos Noka på Facebook. Bli gillare du också så missar du inte alla roliga tävlingar.

bloglovin

Kommentarer
Postat av: Diana - Nybliven mamma ♥

Jag går på mamma o baby samba o där dansar vi zumba, RIKTIGT SKOJ! :) Kram

2010-12-01 @ 11:07:44
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Jag har tänkt fortsätta med Noka ett tag till. Dock inte under julhelgen för då vill jag unna mig och inte känna press över vad jag stoppar i mig. Men det blir en utmaning - att inte stoppa i sig FÖR MYCKET! ;)

2010-12-01 @ 11:39:20
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: Annika - familjebloggen med tävlingar och julkalender

Åh, vart var det du fick rabatt nånstans tro? Kanske är samma inom samma kedja, vart man än handlar? :)

2010-12-02 @ 00:37:16
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Avslutas 27/11 kl. 20.00