Noka utmaningens slut

Ojsan vad tiden går! Sista dagen av Noka utmaningen tydligen!
Eftersom jag kört med Noka dagligen i någon månad nu så flyter dagarna bara på. Den här utmaningen var liksom bara en del av min vardag, jag lever ju med Noka i vardagen just nu. Jag vet inte hur länge jag kommer göra det men ett bra tag till iaf tror jag. Jag gillar det, tänker inte ens på att jag bantar faktiskt! Helt ärligt! Jag dricker shakerna för att det är 1. ENKELT 2. GOTT 3. SMART
Jag förlorar kilon på ett enkelt, gott och smart sätt. Jag svälter mig inte och jag äter faktiskt godsaker när jag är på kalas etc. Ingen skulle nog märka i min vardag att jag bantar för jag lägger upp det på ett sätt som gör min vardag smidig.

Jag har sett skillnad på både vågen och kroppen, vilket är den bästa sparken i rumpan man kan få. "Det fungerar, jag går ner i vikt. Jag har börjat min resa mot drömvikten!" Jag är så nöjd med att jag började med Noka och även fast Muppsan's utmaning är över så är inte min resa slut. Jag ska ner en hel del kilon till, så ni kan fortsätta att följa min Noka-diet i bloggen.

Tack för ytterligare en utmaning Muppsan och Noka!

bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Avslutas 27/11 kl. 20.00