Orolig nattLovina somnade gott vid halv 8, i lagom tid så att mamma fick se Idolfinalen i lugn och ro. Pappa J var ute på julfest med jobbet. Så här satt jag i min ensamhet och njöt av lugnet. När jag vid 12 skulle lägga mig så hör jag Lovina hosta ordentligt så jag går in till henne och visst var det något knas, hon snorar så mycket samtidigt som hon har hosta om nätterna så lillan kräktes i sängen. Och det syntes att hon hade gottat till ordentligt, choklad, pepparkakor, lussekatt etc. Riktigt otrevligt!
Så det var bara att slita av alla sängkläder, rengöra henne och hopp ner i mamma och pappas säng. Där somnade hon om, men fortsatte att hosta ganska mycket, dock inge mer kräk (tack och lov!). Det är så jobbigt det här med hostan, de kan vara jätte pigga och krya på dagarna men så fort det är sängdags så kommer hostan och smäller till ordentligt. Så blir det ingen ordentlig sömn, det märks idag på henne, sitter och snuttar och andas tungt framför tv:n. Dessutom fick jag inte tag på J via telefonen och jag är ju så nojjig nu för tiden, det händer så mycket tok överallt. Så jag var orolig över att något hänt och kunde inte somna. Efter klockan 4 någon gång fick jag tag på honom och då var han på väg hem. Vid 5 kommer han och då kan jag äntligen somna in. Men det konstiga är att jag inte är speciellt trött idag, jag borde vara i ett sömntäcke men icke sa nicke. Så snart drar jag igång med disk och bak. Tvättmaskinen med gårdagens/nattens olycka snurrar för fullt, kör nog lasset två gånger, bäst att vara på den säkra sidan (miljöboven själv).

Med ett misslyckat pepparkakshus, misslyckade lussekatter och helt okej pepparkakor så är jag nöjd över gårdagens julbak, jag försökte ju iaf! Och första gången man bakar lussekatter så får man nog räkna med att de inte blir lika bra som "alla andras" ;). 
Idag blir det mumsigheter och jag hoppas att det blir lika mumsigt som sist.

Ni som har barn i 2-års åldern, vad önskar sig barnen i julklapp i år ??
(läs; vad önskar ni er till era barn)
bloglovin

Kommentarer
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin

Robin önskar sig en dvd med I drömmarnas trädgård :)

2010-12-11 @ 12:51:50
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: - Awa Gardi

Hej! Nu har jag startat en tävling på bloggen, du kan vinna ett karamell sött paket med smycken värde 250:- kronor. Har även en tävling där du kan vinna hårförlängning! intresserad? kika in. :)http://awagardis.blogg.se/category/tavlingar-mfl.html

2010-12-11 @ 13:03:26
URL: http://awagardis.blogg.se/
Postat av: Anna

Min son på 2½ år har precis samma hosta, och allt som oftast slutar det med att han kräks :(

Igår natt hann jag precis väcka sambon innan han (sonen) spydde ner hela vår säng så det var bara till o upp och bädda rent.

Vi har fått recept utskrivit på lepheton och den hjälper + att jag ge honom vanlig hostmedicin för slemhosta vissa kvällar.Han önskar sig förresten ett Pippihus och IKEAs kök =)

2010-12-11 @ 14:29:49
URL: http://enrallybrudsbekannelser.webblogg.se/
Postat av: Emlan

Lämna spår efter dig här!

2010-12-11 @ 15:51:58
URL: http://mysemlan.blogg.se/
Postat av: Emlan

Nu är jag visserligen vuxen, men hostan infinner sig som ett brev på posten så fort man ligger ner...är upp i fyra veckor. Douglas snorar som jag vet inte vad....å snarkar där av som en vuxen karl hahha.Douglas är ju inte riktigt två än, men han önskar sig typ allt som Oliver snart fyra önskar sig hahha. Säger Oliver nåt eller pekar på nåt så pekar Dogge med å säger önska haha. Men duplo, bilar och favoriten toy story. Åh eftersom jag har två pojkar står pangare (pistoler) högt upp på önskelistan.

Douglas ligger just nu nere på golvet å skjuter på Oliver å hans kompis som sitter i soffan å givetvis faller de bakåt när de blir träffade (skrattas högt vill ja lova)

Hoppas ni får sova i natt!!

Ha en skön lördag.

kram

2010-12-11 @ 15:58:08
URL: http://mysemlan.blogg.se/
Postat av: Anna

Jo Kalle är likadan, det går i perioder och då är det ofta han hostar flera veckor i rad och det är så tråkigt, vill inte ge honom medicin mer än nödvändigt men det märks att han tycker hostan är väldigt jobbig.

Så hostar han på dagen så får han innan han går och lägger sig och märker jag att han hostar på natten så väcker jag honom och ger medicinen.

Har han kräkts så får han den på recept annars får han den receptfria i förebyggande.

Vi har varit på sjukhuset med honom då han haft detta sen han var 8 mån men de vet inte varför :(Ja jag kan tänka mig att pippihuset kommer bli populärt här hemma.

Och det finns ju så mycket fint till, både till det och till köket.Tack desamma!2010-12-11 @ 19:23:36
URL: http://enrallybrudsbekannelser.webblogg.se/
Postat av: Martina -tävla om upplevelse värd upp till 1000:- hos mig!

Min dotter önskar sig allt som har med Hello Kitty att göra verkar det som.

Idag spillde jag på mina byxor hos svägerskan så jag fick låna ett par mjukisar. När dottern märker att det är fullt med Hello Kittysar på byxorna försökte hon övertala mig att hon skulle ha de byxorna. Och generös som hon är så skulle jag få låna hennes fjärilstights...Knasfian.

2010-12-11 @ 23:54:55
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Avslutas 27/11 kl. 20.00