HLR för barn

Igår fick jag uppdatering i HLR för barn. Gick min andra utbildning i Hjärt och Lungräddning för barn, 0 år till puberteten. Känns bra att få möjligheten att få denna utbildning då man själv också har småbarn. Skulle något hända vet jag iaf hur jag ska göra. Borde vara obligatoriskt att ha detta om man arbetar med barn men tydligen är det inte det. Frågade på Lovinas dagis, de får inte möjligheten till detta. Hade verkligen velat att de får lära sig, då man aldrig vet när olyckan är framme.

Kan du HLR? Kan du HLR på barn?

Snart dags att bege sig till jobbet och arbeta lite. Sedan är det  h e l g ! Underbart!
Ska testa mig fram med att göra sugarpaste och försöka få till rätt färger. Lite tvätt och städ blir det också, har börjat lite smått idag. Går så otroligt snabbt att få saker gjorda när man är ensam.

Ha en toppen dag!


bloglovin

Kommentarer
Postat av: Malin & Elise

Gick utbildning på HRL för nån vecka sen på jobbet, vi får går det varje år om vi vill. men nu var det länge sen jag gick så var bra.

2010-11-19 @ 21:20:21
URL: http://www.malinmedk.blogg,se
Postat av: Emlan

Jag kan båda delar, men jag skulle vilja träna på det minst en gång om året. Man glömmer såå lätt!!

2010-11-19 @ 21:48:34
URL: http://mysemlan.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag har gått HLR utbildning både för barn och vuxna. För barn fick vi på sjukhuset då vi ändå låg inlagda där så länge med Ludwig. Och det tackar vi såklart för. :)

För vuxna har jag fått via jobbet. Kunskaper jag tycker alla borde skaffa sig. Nog för att man glömmer fort men om nöden faller på så tror jag ändå man kan plocka fram kunskaperna ganska snabbt igen bara man måste.

2010-11-20 @ 10:22:00
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Avslutas 27/11 kl. 20.00