Kontrollfreak

Stod och slog hål i viktiga papper, löneavier etc. och sorterade in i pärmar. Och insåg att en egenskap hos mig tillhör både en utav de bästa sakerna hos mig och värsta. Jag är ett kontrollfreak!
Jag måste ha kontroll. Kontroll på klockan, papper, anteckningar..du vet allt ska stå uppskrivet på minst ett ställe. Jag får inte tappa kontrollen över något för då kan det gå illa. Jag tittar på klockan en miljon gånger fler än jag behöver. Det kan ju hända att alarmet stängt av sig själv eller att tiden helt plötsligt sprang iväg. Jag skriver ner "att-göra-grejer" i almanackan, i skrivblocket och kanske även på en lapp. Jag älskar post-it lappar, hålslagaren, häftapparaten och gem väldigt mycket. Borde kanske arbeta på kontor?

Så att jag är ordningssam är nog en utav mina bästa egenskaper samt sämsta. Glömmer sällan saker och kommer sällan försent, men bör nog slappna av lite mer :)Vad är din sämsta respektive bästa egenskap?

bloglovin

Kommentarer
Postat av: Camilla

Svår fråga. Uhm..den tål att tänkas på..haha.. Men bästa är nog att jag är snäll, lite för snäll ibland..så det är nog på gott och ont.

2010-11-12 @ 19:57:43
URL: http://millansmemoarer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Avslutas 27/11 kl. 20.00