Långa dagar

T A C K  för alla kanon bra tips på klappar till kalendern! Jag har fått en hel del nya ideér. Så tusen tack!

Min tid på måndag hos tandläkaren blev inställd och den nya tiden (23 december, dagen innan julafton!!..hmm) funkade inte för mig så fick ringa och avboka. Och när får jag tid då? Jo i februari!? Känns som att det är ganska lång tid. Ska det vara så svårt att få en tandläkartid??

Som ni märker har jag inte så mycket tid över för datorn för tillfället. Mina dagar blir ganska långa och jag är supertrött när jag kommer hem. Vaknar 7.00 gör iordning oss och tar bussen till Lovinas dagis. Lämnar henne och promenerar iväg till busstationen. In till stan för att byta till tåg och sedan promenixa till jobbet. Sen vid 21.30-22.00 tiden så är jag åter hemma igen. Så det blir lite väl långa dagar kan jag känna. Men men...
Så därför blir även bloggen lidande.

En punkt som jag och J är lite oense om är när man börjar att dricka julmust, glögg och äta pepparkakor. Och när är det dags att julpynta? Jag tycker "ju förr desto bättre" typ, medan J vill vänta in i det sista.

Så min fråga lyder:
När börjar ni att julpynta och äta julegott?

bloglovin

Kommentarer
Postat av: Emlan

Julmusten börjar vi dricka så fort den är i produktion:) Synd bara att vi inte längre har förmånsrabatt på carlsberg (så va de nämligen för ett par år sedan) Apotekarns är ju den godast:)

Den första glöggen drack jag igår...brukar drickas tidigare hos oss då min man är lite smått tokig i glögg hihi. Julgranen brukar vi pynta en vecka innan beroende på när julen infaller. Så ser det ut hos oss.

Det var riktigt långa dagar du har...å jag klagar när jag har en dag varannan vecka som jag jobbar 7.45-18:30...tror bestämt jag ska sluta klaga.

Hoppas du får en bra dag.

kram

2010-11-17 @ 08:42:16
URL: http://mysemlan.blogg.se/
Postat av: Nina

Men herregud, hur hade de tänkt på Folktandvården??? Ge dig en tid dagen före julafton och riskera att du skulle vara helt öm i munnen och inte kunna äta en massa gosaker under julen?? ;)Skärpning folktandvården!!!Julmust tycker jag att man kan dricka närsom och glögg börjar det bli dags för nu. Julpyntet kommer fram till första advent - förutom granen som får vänta lite längre. Hade det inte varit för risken att den börjar barra, så hade jag tagit in den tidigare ;) Ååå jag längtar så till julen....

2010-11-17 @ 10:31:15
Postat av: Mamma M

Jag brukar ha 1:a advents helgen som startskott för julen...då blir det "tillåtet" med det mesta.

Dock väntar jag ändå med tomtar o annat pynt tills längre in i december.

2010-11-17 @ 11:52:08
URL: http://blogg.mama.nu/mammam

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Avslutas 27/11 kl. 20.00