Vaktmästare

Lovina röjer för fullt. I bara blöja springer hon runt och glänser, precis insmord i Weleda Calendula Body lotion. Hennes hud bråkar så mycket med henne, torr och kliar en massa. Så vi får smörja morgon och kväll. Ännu mer lär den bråka med henne nu när det är vinter. Bara fortsätta att smörja, smörja, smörja.

Snart ska vi klä på oss och åka till dagis. Vaktmästaren ska komma nu vilken minut som helst och greja i lägenheten. Saker som skulle ha gjorts för 1½ år sedan är fortfarande inte gjorda, han hade tydligen glömt bort det. Jag kan inte ändra värmen på vattnet i duschen på nedre plan för blandaren är så seg så jag får duscha i samma temperatur hela tiden. Men nu blir det förhoppningsvis ändring på det. Han ska även lägga ny "massa" i hörnet på duschen och byta ut badrumsskåpet i badrummet på övre plan.

Vi har gjort om Lovinas önskelista till J's familj då vi var så snabba och själva köpte Pippi-sängkläderna som fanns med på den. Nu ser listan ut så här istället...Härlig lista va!?


******

UPPDATERING:
Vaktmästaren kommer inte idag p.g.a snön som kommit. Han ska skotta istället. Så får vänta lite till med att ändra temperaturen på vattnet i duschen :P

bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Avslutas 27/11 kl. 20.00