Längst upp i Eiffeltornet

Fullspäckad dag idag. Vi har varit på flera ställen. Vädret har inte varit det bästa men vi har överlevt. Kollektivtrafiken är helt fantastisk, tågen går med ca 2 minuters mellanrum, helt otroligt! Däremot så är det inte anpassat för barn och handikappade. Jag och Jimmy får bära upp och ner barnvagnen överallt i trapporna. Vissa ställen får vi lyfta vagnen över "tullarna" för att de är för smala för att köra en vagn igenom. Det är ju helt sjukt. Jag fattar inte hur de andra gör!?! Lyfter de vagnarna över tullarna varje dag? Och upp och ner för alla trappor, och det är trappor överallt!

Eiffeltornet var häftigt. Jag har höjdskräck och visst fick man lite svindel, men tufft var det! Längst upp var vi och kikade ut över hela Paris. Så vackert!

Vi har även varit i kyrkan Sacré-Coeur under en mässa. Härlig, katolsk musik. Det var ungefär en miljon trappsteg upp dit och vi bar upp en sovandes Lovina i vagnen hela vägen upp. Och självklart hela vägen ner (i regnet). På sista trappsteget vaknade Lovina lagom till att få syn på en rutchkana och karusell, självklart fick hon åka båda. Hon har ju suttit i tråkiga vagnen nu i flera dagar, lite skoj måste man ha.

Moulin Rouge kvarnen var stängd för reparationer, vilket var riktigt synd. Men vi har iaf stått utanför vid grinden, hehe.

Nu ska vi natta Lovina.
Imorgon är det sista dagen i Paris. Vi ska kika på Katakomberna och Notre Dame (om vi hinner). Sedan bär det av till flyget och raka vägen hem till Göteborg.

bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Avslutas 27/11 kl. 20.00